Referenties

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze referenties voor hun ervaringen.

Referenties

Oplossingsgerichte manier van werken

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
Wij van Best4u Internet Marketing zochten een professionele en betrouwbare partner op het gebied van boekhouding. Die partner vonden we in De Boekhoudguru, een kleinschalig en gedegen administratiekantoor. Met Maarten kregen we een persoonlijke ‘Boekhoudguru’ toegewezen die kennis van zaken heeft en altijd voor ons klaarstaat bij vragen. Zijn manier van communiceren, benadering van zaken en oplossingsgerichte manier van werken hebben onze administratiewerkzaamheden gemakkelijker en minder stressvol gemaakt. Als groot online marketingbedrijf dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn wij daarom erg content met deze prettige samenwerking.

Informeel maar toch professioneel

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
Betrouwbare en eigentijdse partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Prettig kleinschalig kantoor. De contacten met de adviseurs zijn laagdrempelig, informeel maar toch professioneel. De adviseurs denken mee met vraagstukken en weten zich te verplaatsen in de onderneming.

De Boekhoudguru is zeer professioneel en gedegen

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
Als je een startup begint komt heel veel op je af. Naast een prachtige uitdaging om een mooi, duurzaam, bedrijf op te bouwen krijg je ook te maken met veel regels die, voor de meeste, compleet nieuw zijn. Dit geeft onrust, je ziet door de bomen het bos niet meer. De Boekhoudguru is volledig instaat deze onrust weg te nemen! De Boekhoudguru helpt ons te focussen op ons werk en missie. Alle, belangrijke, randzaken neemt De Boekhoudguru zeer professioneel en gedegen over. Dit gaat samen met heldere communicatie, kennis van zaken en compleet overzicht. Een echte partner dus!
Referenties